Step Ad
Kako unovčiti web stranice u 2022. godini (provjereno)

Kaže se da je potrebno napisati oko 1000 kratkih članaka da biste počeli dobro rangirati na Google tražilici, a samim time i dobivali veći promet prema web stranici.
Što veći promet, to potencijalno veća zarada. Tvrtke žele surađivati s posjećenim web stranicama, a i Google oglasi postavljeni na takvu stranicu imaju puno veću šansu za klikanost pa samim time i vi veću šansu za zaradu. Nećete se obogatiti na Google oglasima, ali možda će krenuti upiti za PR objave, za postavljanje bannera i slično.

Kako početi?

Ako ste dobri u matematici, formula je sljedeća: 143 blog posta/članka mjesečno, odnosno 4 blog posta dnevno, 7 dana u sedmici. Krenite.
Optimalno je da pišete o nišnim stvarima, za koje ne postoji već prevelika konkurencija na internetu, jer ćete se tako lakše probiti do prve stranice tražilice, što je izuzetno bitno. Kažu da mrtvaca možete skriti na drugoj stranici Google tražilice, jer ga nitko tamo neće tražiti.

Korisni detalji

Naučite kako pisati za web, posebno kako SEO optimizirati sadržaj (to vas mogu ja naučiti, javite se slobodno za privatne lekcije ili pričekajte jesen za radionice).

Napravite nišne tematske portale i postavite Google AdSense oglase na njih. Ako vam se stvorio upitnik iznad glave Kako se postavljaju ti oglasi?, morat ću vas uputiti na dodatnu edukaciju, koja postoji i u Hrvatskoj, a koje drže moje kolege. Ili pak pokušajte sami naučiti.