O NAMA

Politika privatnosti

Pravila o privatnosti za StepAD

Na StepAD, kojemu se može pristupiti s https://step-ad.com/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi StepAD i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našim Pravilima privatnosti, ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-pošte na stepad@stepmode.net

Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) Mi smo voditelj obrade vaših podataka.

Pravna osnova StepAD za prikupljanje i korištenje osobnih podataka opisanih u ovim Pravilima o privatnosti ovisi o osobnim podacima koje prikupljamo i specifičnom kontekstu u kojem prikupljamo podatke:

StepAD mora sklopiti ugovor s vama Dali ste dopuštenje za to StepAD Obrada vaših osobnih podataka u legitimnom je interesu StepAD StepAD mora biti u skladu sa zakonom StepAD će zadržati vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima privatnosti. Zadržat ćemo i koristiti vaše podatke u mjeri u kojoj je to potrebno za poštivanje naših zakonskih obveza, rješavanje sporova i provođenje naših politika. Naša Politika privatnosti generirana je uz pomoć Generatora GDPR politike privatnosti.

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora (EEA), imate određena prava na zaštitu podataka. Ako želite biti informirani koje osobne podatke imamo o vama i ako želite da se oni uklone iz naših sustava, kontaktirajte nas. U određenim okolnostima imate sljedeća prava na zaštitu podataka:

Pravo na pristup, ažuriranje ili brisanje podataka koje imamo o vama. Pravo na ispravak. Pravo na prigovor. Pravo ograničenja. Pravo na prenosivost podataka Pravo na povlačenje privole Datoteke dnevnika StepAD slijedi standardni postupak upotrebe datoteka zapisnika. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analize hosting usluga. Podaci koje prikupljaju datoteke dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni s kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web svjetionici Kao i svaka druga web stranica, StepAD koristi 'kolačiće'. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Google DoubleClick DART kolačić Google je jedan od dobavljača treće strane na našoj stranici. Također koristi kolačiće, poznate kao DART kolačići, za posluživanje oglasa posjetiteljima naše stranice na temelju njihovog posjeta StepAD i drugim web-mjestima na internetu. Međutim, posjetitelji mogu odlučiti odbiti korištenje DART kolačića posjetom Pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže na sljedećem URL-u – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši partneri za oglašavanje Neki od oglašivača na našoj stranici mogu koristiti kolačiće i web-pratilice. Naši partneri za oglašavanje navedeni su u nastavku. Svaki od naših partnera za oglašavanje ima svoja pravila o privatnosti za svoja pravila o korisničkim podacima. Za lakši pristup postavili smo hipervezu na njihova Pravila privatnosti u nastavku.

Google https://policies.google.com/technologies/ads

Pravila privatnosti Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od partnera za oglašavanje StepAD.

Poslužitelji oglasa ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije poput kolačića, JavaScripta ili web-pratilica koje se koriste u njihovim oglasima i vezama koje se pojavljuju na StepAD, a koje se šalju izravno u korisnikov preglednik. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Napominjemo da StepAD nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Politika privatnosti trećih strana Pravila o privatnosti tvrtke StepAD ne odnose se na druge oglašivače ili web-mjesta. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuća Pravila privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako se isključiti iz određenih opcija. Potpuni popis ovih Pravila privatnosti i njihovih poveznica možete pronaći ovdje: Linkovi na Pravila privatnosti.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika. Što su kolačići?

Informacije o djeci Drugi dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i usmjeravaju svoje aktivnosti na mreži.

StepAD svjesno ne prikuplja nikakve osobne identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakvu vrstu podataka na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo dati sve od sebe da odmah ukloniti takve informacije iz naše evidencije.

Samo online pravila o privatnosti Naša Pravila o privatnosti odnose se samo na naše mrežne aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koje dijele i/ili prikupljaju u StepAD. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak Korištenjem naše web stranice pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.