Step Ad
Vlasnici web sajtova povećajte zaradu: Broj oglasa i raspored važan faktor

Ukoliko ste vasnik web sajta, sigurno koristite neki kanal za monetizaciju sadržaja, bilo to direktno sponzorstvo, affiliate, google adsense ili drugi vid native oglasa.

Šta kažu istraživanja?

Istraživanje stepAd mreže provedeno zadnjih 7 dana odnosi se na promjenu veličine oglasa, ograničenja broja prikaza oglasa, promjenu pozicije oglasa. Sve ove izmjene i testovi su rađeni kako bi se unaprijedila mreža, došlo do kvalitetnog klika kao i unaprijedila i uvećala zarada publishera – vlasnika web sajtova. Pored toga, kao pozitivna nus pojava, jeste i bolji user expirience.

Sajtovi publishera nisu pretrpani oglasima, a user koji čita članak usredotočen je samo na 1 paragraf gdje imamo puni fokus na oglas.

Ovaj test je pokazao da smo za 50% smanjili impresije, a diretno za 50% i više povećali broj klikova – zaradu oglašivača.

Sigurni smo da bi i Vama odgovarala veća zarada sa sajta, bolji user expirience, nezatrpanost oglasima. S toga, ostavljamo link da nam se javite kako bi Vam prezentirali najbolje uslove za Vaš web sajt i zajedno izgradili stabilnost, sigurnost i bili fleksibilni u svakom polju poslovanja i suradnje.

Javi se za BESPLATNE konsultacije i analizu web stranice u cilju poboljšanja zarade! Javi se